questions
of
the
heart
Assalamualaikum.
it's an ordinary person story.

Now , you are landed on http://jasminemazuki98.blogspot.com/ and you probably know that already.

DON'T copy/rip/steal anything here, mess my tagboard with nonsense/spam (if you do I'll ban you. OR I WOULD MESS YOURS AS WELL :)
DO follow my blog. Follow my twitter accounts , @JasmineMunigha. Add me on Facebook Ku Jasmine. ENJOY!

Thanks much ;D
A little bit regret.
Friday, May 31 @ 4:00 AM

Hello, Assalamualaikum to all muslims (:

So, hari cukup seminggu cuti. Lagi seminggu je lagi. Lepas ni masuk rumahku syurgaku kedua. uhm uhmm. Okay, jangan ingatkan aku pasal asrama asmara aku tu. Hari ni baru merasai cuti yang sebenar. Oh yeaaah, cehh. tak ada lah. Dari Isnin sampai Khamis semalam Groom A dekat sekolah. Harap-harap Groom A yang telang aku datang banyak memberi kepentingan dekat aku. silap hari boleh membawa aku sampai dapat 9A ke? We don't know. Recite du'a for me. InsyaAllah.


Like usually, kalau cuti sekolah je satu jeh slack. Mum ngan abah mana ada cuti. Mama always cakap "Mama dengan abah bukan kerja cikgu." Hmm, ya. Mama and abah always busy. Tak apa tak apa. Mama abah busy demi nak cari duit untuk anak dia. Talk about Peperiksaan Pertengahan Tahun baru-baru ni. The question is silent killer. Sains lagi lah. Hancusssss. Sabar Jasmine, sabar. Kejayaan seseorang bermula dari sesuatu kegagalan. Ya Allah, harap-harap tak akan aku ulangi lagi. 

Bukan nak cakap apa. Maybe salah aku jugak kut. Sebab tak baca uku as well. Form three aku dah boleh pegang dah. Zaman honeymoon aku, form two ni lah aku kena catch uo betul-betul. I'm so careless~~~ Dah dah. Malas nak cakap pasal exam. Mangat jeh cakap dekat kawan time duduk asrama "balik ni aku nak bukak saps. Harap-harap keputusan okay" and all of my friends said "Amiin. You do". Then, bila dah buka. Fuhh, and i was like "Markah ni betul ke tak? Apa salah aku?" Semua tak boleh nak terima. Aku try sabar. Banyak lagi yang cikgu tak key in. Yang dah key in tu pun aku dah tak larat nak tengok. Hmm.

Wish me luck, 
Jasmine Mazuki